Huurcontract

Algemene voorwaarden

Duur van het verblijf: Dit contract heeft een vaste looptijd. De huurder kan daarom geen recht eisen om het pand aan het einde van het verblijf te behouden, ongeacht de reden.
Sluiting van het contract: De reservering gaat van kracht zodra de huurder een aanbetaling van 30% van het totale huurbedrag aan de eigenaar heeft gedaan.
Betaling van het saldo: Het saldo van de huur wordt betaald bij binnenkomst.
Borg: Bij aankomst van de huurder, wordt een aanbetaling van 150 € gevraagd door de eigenaar.
Annulering door de huurder: Elke annulering moet 30 dagen voor aankomst op het domein per e-mail aan de eigenaar worden gemeld. De aanbetaling blijft bij de eigenaar. Bij annulering minder dan 30 dagen vóór de aankomstdatum blijft de aanbetaling bij de eigenaar.
Als het verblijf wordt ingekort, blijft de volledige huurprijs bij de eigenaar en kan er geen terugbetaling plaatsvinden.
Annulering door de eigenaar: De eigenaar betaalt de huurder het volledige betaalde bedrag.
Schoonmaak: Het schoonmaken van het pand is de verantwoordelijkheid van de huurder tijdens de huurperiode en voor vertrek. Het bedrag van 80 € bij een nootwendige schoonmaak zal worden ingehouden door de eigenaar.
Capaciteit en dieren: Dit contract wordt opgesteld voor een specifieke capaciteit. Als het aantal huurders de capaciteit overschrijdt, kan de eigenaar de extra personen weigeren. Dit contract specificeert of de huurder bij een huisdier mag verblijven. In geval van niet-naleving van deze clausule door de huurder, kan de eigenaar het verblijf weigeren. In dit geval wordt er geen restitutie verleend.